Kartshop-header

WEC

14th June - 16h09 Car #77 / DEMPSEY-PROTON RACING (DEU) / PORSCHE 911 RSR / Patrick DEMPSEY (USA) / Patrick LONG (USA) / Marco SEEFRIED (DEU) - Le Mans 24 Hours at Circuit Des 24 Heures - Le Mans - France © Nick Dungan - AdrenalMedia.com

Patrick Dempsey indstiller karrieren

8. marts 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Den amerikanske skuespiller – og racerkører – Patrick Dempsey har valgt at skrue ned for sine aktiviteter på banen, for at få mere tid til skuespillet og familien.

Det kommer ovenpå et 2015, hvor Dempsey med teamet af samme navn vandt GTE-Am-klassen i den japanske afdeling af FIA WEC og blev nummer to i klassen på Le Mans. Samlet blev Dempsey-Proton Racing nummer seks i GTE-Am 2015.
Men selvom Dempsey med sine fire starter på Le Mans sagtens kunne fortsætte med at gøre sig gældende i WEC, så har han nu valgt at skrue ned for ambitionerne på banen. Han fortsætter dog som holdejer.

– Mit eventyr med motorsporten har været utroligt givende, og har tilladt mig at møde utallige interessante personer. Mens fokus ofte er på bilens performance, så er det i virkeligheden også alle de mange personligheder – fra holdkammerater til konkurrenter, og fra officials til fans, jeg husker bedst. Jeg er vild med at have været en del af forskellige teams og at have delt den oplevelse med så mange gode venner. Jeg vil gerne takke alle, der har gjort det her muligt. Efter en fantastisk sæson er det tid for mig til at tage et skridt tilbage for at fokusere på min familie og mit skuespil, skriver han blandt andet.

Dempsey-Proton Racing-navnet fortsætter i WEC i denne sæson, hvor teamet indsætter en enkelt Porsche 911 RSR i GTE Pro, som blandt andet Michael Christensen er en del af lineuppet i.

Hele Patrick Dempseys pressemeddelelse kan læses her:

Thanks to everyone very much!

Opslået af Dempsey-Proton racing på 7. marts 2016

Skriv en kommentar