Kartshop-header
Jan Magnussen på Canadian Tire Motorsport Park - Foto: Janmagnussen.com

Podieplads til Magnussen og Garcia i Canada

10. juli 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

I GT Le Mans-klassen sejrede Ford Chip Ganassi Racing igen i IMSA Weathertech Sportscar Championship, da der søndag blev kørt på Canadian Tire Motorsport Park i Canada.
Fra pole var det ellers Antonio Garcia og Jan Magnussen fra Corvette Racing, og duoen holdt da også fast i føringen langt hen i løbet. Men Ford havde heldet og strategien med sig, hvilket i sidste ende gjorde udslaget.

Det to timer og 45 minutter lange løb blev afbrudt af et par safetycarperioder, og disse faldt godt for Fords #67, som gik efter en strategi med tre pitstops. Corvette #4, der startede længere nede i rækkerne, hentede hurtigt ind og kom foran Magnussens #3 på den anden pitstoprunde, og siden kom Forden så forbi til sejren, mens Magnussen og Garcia i Corvette #3 sluttede på tredjepladsen.
Det betyder, at GTLM-føringen fortsat tilhører Oliver Gavin og Tommy Milner i Corvette #4, men føringen er reduceret til bare fem point over Ford #67 med Richard Westbrook og Ryan Briscoe.

BMW’s #25 viste også god form i søndagens løb, og var faktisk hurtigst i GTLM, men Team RLL fik ikke mere end fjerdepladsen ud af det. Porsche var derimod langt fra målet og en frustrerende weekend med stor mangel på fart blev toppet, da Earl Bamber og Frederic Makowiecki måtte tage til takke med sjettepladsen.

I GT Daytona blev det til en fjerdeplads for Christina Nielsen og hendes makker Alessandro Balzan efter et svært udgangspunkt, hvor de fra 10. startposition måtte hente meget ind. Det lykkedes, og Christina Nielsen udbygger med dagens resultat sin føring i mesterskabet.

Skriv en kommentar