Kartshop-header
CHGP2016 - Foto: Niklas Majgaard

Pole til Kasper H. Jensen i København

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

DTC-feltet fik lørdag ganske svære vilkår til både træning og kvalifikation. Mens træningen gik ganske roligt på en optørrende bane, så gik det den modsatte vej i kvalifikationen. Fra tørt med smådryp blev det hurtigt værre, hvilket satte sit præg på begivenhederne. Læg dertil, at kvalifikationen blev afbrudt efter få minutter på grund af et crash fra Mikkel C. Johansen, og du har opskriften på et mindre kaos.

Alle gik på slicks fra start i håbet om, at de truende skyer ville holde tæt. Her var Jan Magnussen hurtigst i første forsøg, men blev kort efter overgået af AD-Racing/Team Flexlease.nu’s Kasper H. Jensen. Massive Motorsports Casper Elgaard og Nicolai Sylvest fik også markeret sig i 3. og 4. hurtigste tid, mens Jan Magnussens teamkollega Michael Markussen hurtigt fik landet dagens femtebedste tid. På dette tidspunkt, cirka tre-fire minutter inde i kvalifikationen, kørte Mikkel C. Johansen i barrieren efter at have tabt et hjul. Uheldet afbrød kvalifikationen så længe, at vejret nåede at tage til, og de helt tidlige tider blev derfor afgørende for udfaldet.

Ronnie Bremer kørte sjettehurtigst, mens Frederik Schandorff er at finde på startposition syv. P8 blev feltets hurtigste i NTCC, Sebastian Elling-Aarvik, mens Martin Andersen og Michelle Gatting er henholdsvist nummer ni og 10.

Kasper H. Jensen – P1:
– Føler vi er meget godt med. Bilen har en god balance, og vi er faktisk allerede nede at køre de samme tider som sidste år. Jeg kom ud og fik et godt hul. Efter første omgang kunne jeg mærke, at der var plads til forbedringer, så jeg satte den i andet forsøg og gik ind. Jeg ser frem til løbet, tror det bliver et godt og meget tæt race.

Martin Andersen – P9:
– At starte P9 er okay, men det hele var noget af et kompromis. Min bedste omgang blev sat, da jeg skulle forbi Mikkels uheld, så det kostede mig desværre lidt. Jeg vil gerne fremad i dag, men håber det er til at gøre, uden det koster skader. Vi skal også helst have en hel bil i morgen, påpeger den unge viborgenser.

Skriv en kommentar