WEC

17th April - 12h26 Car # 1 / PORSCHE TEAM / DEU / Porsche 919 / Timo Bernhard (DEU) / Mark Webber (AUS) / Brendon Hartley (NZL) - WEC 6 Hours of Silverstone - Silverstone Circuit - Towcester, Northamptonshire - UK © Adrenal Media - AdrenalMedia.com

Porsche kører med Le Mans-aero på SPA

4. maj 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Porsche har netop meldt ud, at de to 919 Hybrid-racere vil køre lørdagens sekstimersløb på SPA-Francorchamps med en aero-pakke, der er en blanding mellem den fra Silverstone og den, de vil bruge på Le Mans. Hvor Silverstone kræver en høj downforce er Le Mans lige den modsatte historie. Helt som ventet, i øvrigt. Også sidste år brugte Porsche den belgiske klassiker til at skærpe de sidste detaljer før Le Mans.

Teamchef Andreas Seidl forklarer:
– Setuppet til en så kuperet bane på hele syv kilometer er altid et stort kompromis. Man vil gerne have nok downforce til de hurtige sving, men det skal helst ikke koste på langsiderne. Vores seneste test på Aragon var første test af Le Mans-pakken, så vi vil helt klart bruge komponenter fra den på SPA.

Konkurrenterne fra Toyota har meddelt, at den nye TS050 Hybrid kører med høj downforce på SPA, mens Audi ikke har meldt noget endegyldigt ud.
Der er imidlertid ingen billeder af 2016’s Porsche 919 Hybrid i low-drag konfiguration, men vi får helt sikkert en smagsprøve senere i denne uge, når bilerne ruller ud på den legendariske bane i Belgien.

Skriv en kommentar