Kartshop-header
Rapido Talentfond støtter DASU’s unge motorsportstalenter

Rapido Talentfond støtter DASU’s unge motorsportstalenter

20. januar 2017
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

En ny aftale mellem DASU og rejsebureauet Rapido Travel giver unge motorsports-udøvere mulighed for at søge rejsetilskud til løb i udlandet.

Rapido Talentfond, som det nye initiativ kaldes, skal opmuntre og understøtte aktive under 18 år (20 år for rally & vejsport) til deltagelse i løb i udlandet. Det gælder inden for alle bilsportens discipliner; karting, asfaltbane, rallycross, rally, folkerace, crosskart, vejsport, MRC og dragracing.

For at komme i betragtning må ansøgere ikke være fyldt 18 år på tidspunkt for deltagelse i ansøgt løb (20 år for rally & vejsport).

”Alle ved det er dyrt at dyrke motorsport, især hvis man vil prøve kræfter i udlandet. Derfor er det særdeles velkomment, at Rapido Travel nu yder denne håndsrækning, som jeg er sikker på vil blive meget populær blandt vores unge aktive. Jeg glæder mig til at se de første ansøgninger,” siger sportschef i DASU Bo Baltzer Nielsen.

”Støtte til dansk ungdomsarbejde ligger Rapido meget på sinde, da vi selv har en baggrund i motorsport og kender til udfordringerne, både økonomisk og på talentspejder-niveau. Vi håber, vores bidrag vil give et løft i talentudviklingen,” siger Martin Bjerg, partner i Rapido Travel.

Talenterne ansøger via dasu.dk. Herefter tager DASU stilling til ansøgningen, efter en prioriteringsrækkefølge, der ligeledes kan læses på hjemmesiden.

Aftalen træder i kraft med øjeblikkelig virkning. Rapido Travel er hermed officiel samarbejdspartner med Dansk Automobil Sports Union.

Ansøg her 

Skriv en kommentar