Foto: Thomas Norsted

Reaktioner – DTC qualifying, Åbningsløbet

24. april 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Søndag er heldigvis startet med godt vejr, men det var ikke just tilfældet lørdag, da kvalifikationen til DTC blev kørt på FDM Jyllandsringen. Her er en samling kommentarer fra feltet:

Michael Markussen, P13:
– Jeg så absolut ingenting i den kvalifikation, for min rude var så dugget, at jeg måtte køre i pit med det. Da jeg kom tilbage på banen var der safetycar, hvilket egentligt satte en ende for min kvalifikation. Det var virkelig skidt, men jeg tror ikke det er helt tosset alligevel. Der sker altid en masse oppe foran, så jeg håber at kunne profitere på det, ved at jeg ikke er en del af den kamp i første sving. Vejrmæssigt? Jeg håber sådan set bare ikke på sne…..

Marius Nakken, P15:
– Vi fik ikke kørt alverden, da vi havde et teknisk problem. Jeg nåede at køre 100 meter inde i pitten, inden sikringen til benzinpumpen sprang. Da vi endelig havde fået bilen køreklar, var der fire minutter igen, og de tog aldrig den safetycar ind. Det betød kort fortalt, at min kvalifikationstid er sat bag en safetycar. I dag må jeg forsøge at avancere så meget som overhovedet muligt.

Sebastian Elling Aarvik, P3:
– Jeg fik en god runde, selvom der var mange afbrydelser, og jeg havde en masse problemer med dug. Det bliver spændende at se, hvad der sker i heat 1, for det er noget helt andet i tørvejr, og det er svært at sige, hvor vi ligger i feltet. Mit håb er dog, at jeg kan få en ordentlig start bag Jan og køre for det.

Jan Magnussen, Pole position:
– Phew.. Det var svære betingelser at køre i. Heldigvis lagde sneen sig da ikke, men det var godt nok koldt. Jeg havde heldigvis en super god bil, som gav nogle gode tider, men det krævede, at jeg forsøgte at køre noget varme i mine dæk. De blev bedre for hver omgang, så det var godt. Jeg havde dog helst set, at vi havde fået tørvejr, så vi rent faktisk kunne lære lidt af det, men sådan gik det ikke.
– Jeg fik kun en enkelt hurtig omgang i tørvejret i går, men den gik helt okay, og jeg tror, vi har en god bil i tørvejr også.

Skriv en kommentar