Kartshop-header
Kevin Magnussens chef Cyril Abiteboul er glad for sin danske kører

Renault-chef med hård kritik af Kevin Magnussen

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Renault er ikke færdig med åbent at kritisere sin tidligere danske kører Kevin Magnussen.

I hvert fald ikke ikke Renault Sport Racings administrerende direktør, Cyril Abiteboul, der overfor et fransk motorsportsmedie kalder danskeren både udisciplineret og beskylder ham for at komme med for mange dårlige undskyldninger.

Til det franske medie F1i.com udtaler Cyril Abiteboul om valget af Jolyon Palmer som teamets kører i 2017:

“Magnussen kunne faktisk være et mere naturligt valg, fordi vi ønskede at beholde en vis kontinuitet”.

“Ikke desto mindre gjorde en fremskridt, mens den anden gik i stå”, påpeger Cyril Abiteboul om udviklingen hen over året, hvor Jolyon Palmer efter en mindre god start kørte sig op, mens Kevin Magnussens præstationer stagnerede.

Og Kevin Magnussens tidligere direktør fortsætter i samme spor.

“Personligt skuffede Magnussen mig – både med sine præstationer, men også med sin opførsel. Han har et naturtalent, men er ikke disciplineret nok og kommer med for mange undskyldninger”, lyder kritikken endvidere.  

Om udtalelsen kommer tilfældigt, eller om den er nøje timet, skal være usagt. Men det virker unægteligt som mere end et tilfælde, at de kradse kommentarer følger i kølvandet på Renaults teamchef Frederic Vasseur opsigelse i går

Vasseur opsagde sin stilling i går på grund af uenighed med den øvrige Renault-ledelse, herunder Cyril Abiteboul. Det har mere eller mindre været kendt, at Vasseur var Kevin Magnussens støtte hos Renault.

4 Comments

 1. Mon ikke Abiteboul skulle koncentrere sig om sine egne sager i stedet for at bruge vådt krudt på sin tidligere bedste kører. (en utrolig dårlig ledelsesstil)
  Nu da en fantastisk kompetent mand som Fred Vasseur også har takket nej til den giftige atmosfære, har han åbenbart travlt med at retfærdiggøre sig overfor de Franske medier. Stakkels Hulkenberg (og Palmer). Det bliver ikke sjovt for dem i det Franske/Engelske kaos….

 2. Idiot at høre på, men tag ikke fejl sådan er Franskmænd de har aldrig kunnet tage ansvar, er tidligere salgsansvarlig og haft med Franskmænd at gøre så det undre ikke
  Men til Kevin glem Renault, du er videre de er gået istå.

 3. I har godt nok de farvede briller på! Jeg er helt enig med ham. Kevin skuffede også mig. Selvfølgelig kunne han ikke gøre underværker i en halvdårlig bil, men han kæmpede ikke nok. Altså det med at gøre det lidt bedre, end bilen berettigede til. Her kunne han lære noget af f.eks Hulkenberg og Webber, i sine tidlige år.
  Når det så er sagt, er jeg da både glad og stolt over, at vi stadig har en dansker med i F1

 4. Kevin, koncentrer’ dig 100% om F1 løbene. Bevis at du bliver stadig bedre. Lad være med at deltage i formålsløse diskussioner med tidligere teams. Hold en fornuftig lav profil til pressen.
  Fokuser. Fokuser. Giv den gas.

Skriv en kommentar