Kartshop-header

Renault Clio Cup får ny promoter

16. september 2010
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Meget kan nu tyde på, at den tidligere så populære Renault Clio Cup får pustet nyt liv fremover. Kort efter Racemag har kunne rapportere, at klassen er på vej til at blive skandinavisk, får den danske supportklasse nu ny promoter.

Det er Peter Rasmussen, bagmanden bag VHA Trim og teknisk chef for DTC, der overtager rollen som promoter.

– Jeg har på opfordring af deltagerne i Renault Clio Cup/DTC Light Cup påtaget mig rollen som promotor for klassen, siger Peter Rasmussen i en pressemeddelelse.

Peter Rasmussen har siden klassens oprettelse været teknisk ansvarlige, reglementskoordinator, teknisk kontrollant samt kontaktperson for deltagerne. Den rolle udvides nu til også at promovere klassen og tilpasse afviklingen til det økonomiske miljø.

– Målet er at nedsætte de faste udgifter til et minimum og samtidig tilbyde muligheden for tilkøb af ekstraydelser, således at nye/små teams kan deltage for ”små penge” og etablerede/større teams kan vælge at tilkøbe ydelser fra løbsarrangørerne så som ”Taxi drive”, depotplads, events og lignende. Målet er også at komprimere afviklingsformen, således at deltagerne/teams ikke behøver at afsætte 3-4 dage på alle arrangementer, siger Peter Rasmussen videre.

Om afviklingen af klassen i 2011 – der ikke som i år vil køre størstedelen af løbene med DTC, der som bekendt lukkes ned, siger Peter Rasmussen:

– Jeg vil naturligvis forsøge at få aftaler med løbsarrangørerne på alle de danske baner og håber yderligere at finde en udenlandsk bane, som ønsker at samarbejde om et arrangement, hvor der deltager Renault Clio Cup fra det pågældende land også.

Peter Rasmussen håber på 15 biler på gridden i 2011 og en stigning til 20-25 biler de kommende to sæsoner. Han opfordrer i øvrigt interesserede til at tage kontakt på 21 74 14 66 eller peter@vha-trim.dk

Foto: Thomas Norsted, www.racemag.dk

1 Comments

Skriv en kommentar