Kartshop-header
Kevin Magnussens Formel 1-racer fra Renault 2016

Renault klar med opdaterede motorer i Australien

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Renault har allerede inden sæsonstarten i Australien en opdatering af årets motor klar.
Ifølge det franske team, så skal de nye opdateringer til Australiens GP give en markant forbedring. Allerede i pre-season testen i Barcelona testede teamet med opdateringerne. Her mener teamet, at de fandt op mod et halvt sekund per omgang, og siden skal der være sket yderligere ændringer på de motorer, som Kevin Magnussen og Jolyon Palmer skal bruge i den kommende weekend.

Renault Sport F1-chefen Cyril Abiteboul er citeret i det engelske magasin, som skriver, at Renault forventer mere effekt og bedre holdbarhed med de nye ændringer:
– Jeg håber, det er hvad vi ser i weekenden. Der er nye ting på motoren. Først og fremmest for at få bedre performance, men også for at øge holdbarheden.

Særligt efter den dårlige start på Renaults 2015 som motorleverandør, er holdbarhed et stort tema hos den franske producent i denne weekend, siger Abiteboul:
– Jeg smiler nu, for sidste år tændte jeg mobilen efter landingen i Melbourne og fik en SMS fra Christian Horner. Han sagde, at de havde ødelagt en motor efter 46 km… Det er sådan noget, jeg helst ikke vil se os producere, så holdbarhed er DET store tema for denne weekend, understreger han.

Skriv en kommentar