Kevin Magnussens chef Cyril Abiteboul er glad for sin danske kører

Renault sender Kevin til Haas med bitter stikpille

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Man fornemmer klart, at Cyril Abiteboul ikke altid har været Kevins mand hos Renault. Den magtfulde direktør hos det franske team sender da også en sur stikpille i danskerens retning som afslutning på samarbejdet.

To episoder har ifølge Abiteboul været udslagsgivende for, at franskmanden står tilbage med en ærgerlig eftersmag, skriver EB.dk oven på gårsdagens sidste grandprix i 2016.

Internt var man ikke glad for, at Kevin Magnussen fortalte sandheden om det kun etårige kontrakttilbud. Danskerens kommentar om, at Renault havde talt med så mange kørere, at Paven vist også fik budet, var også grobund for irritation.

“Det var ikke fordi, vi talte med Paven, men faktisk fordi vi ville give ham de maksimale chancer for at være den, vi gik efter. Uheldigvis var vi ikke overbevist nok til at beholde ham i den kommende sæson”, forklarer franskmanden.

Det har dog været fremme i flere medier, at Kevin Magnussen blev foretrukket over Jolyon Palmer, men at danskeren ikke ønskede at køre videre på en etårig aftale.

“Personligt er jeg glad for, at han kunne blive i sporten. Og det har også at gøre med, hvad Renault gjorde. At vi bragte ham tilbage. Jeg tror ikke, han var blevet tilbudt en sæson hos Haas uden den chance”.

“Jeg er glad for den udvikling, men synes, at tingene kunne have været håndteret på en mere gnidningsløs facon. Det er bag os”, siger Abiteboul til EB.dk.

Renault-bossen erkender dog, at Kevin Magnussen har været afholdt af sine nærmeste i teamet.

“Du kan se, at der var en god kemi mellem Kevin og hans team. Hvorfor vi også er lidt frustrede over, at tingene ikke endte pænere”, siger franskmanden, der dog ønsker Kevin Magnussen alt det bedste hos Haas.

2 Comments

  1. Småsur kommentar fra én af de humorforladte og arrogante Franskmænd. Man må håbe for teamet, at de hurtigst muligt får ryddet op i de mange “wannabe chefer” fra Renault. Ikke underligt at Fred Vasseur også har været tæt på at pakke sammen tidligere på året, når så mange uden ordentlig forstand på tingene gerne blander sig.

  2. Det er da en super afsked han for , de ville have Kevin , Kevin ønsket ikke en kontrak kun på et år .
    Om det er fornuftig at skifte for vi aldrig opklaret , hvis han var en rigtig fighter og klog nok så skulle han bliver og satse hele butikken , jeg Kevin er en super kører , kan slå Max I skal bare laver en bil der er ok .
    Han bliver ikke en top kører sålænge hans bagland med Jesper Carlsen , hans Far og ander rygklappere er med til at rådgiver ham .
    Skal vi være total ærlig så er det sku super godt for Kevin og dansk motorsport at Danmark har en F 1 køre som køre de næste to år , jeg håber at han viser at han er fremtidens mand i F1 , hvis ikke så skal hans Far også afløses i USA .

Skriv en kommentar