René Rasmussen gæstede SSC og kørte med sejrene

2. oktober 2014

Sæsonen på racerbanerne er slut for First Stop SSC i år, mesterskaber er afgjort, og man kan se tilbage på en rigtig flot sæson, der også blev afsluttet med maner på Jyllandsringen i weekenden den 27. – 28. september. Op til weekenden var der ikke mindre end 21 tilmeldte biler inklusive en del gæstekørere, som var med til at gøre afslutningen absolut seværdig.

En af gæstekørerne var Rene Rasmussen, der til weekenden havde fået sin Ferrari 430 til at spille helt optimalt. Det er den Ferrari Ronnie Bremer kørte tilbage i 2013, og Rene var så beskeden som gæstekøre, at tage alle 3 heatsejre i S-GT divisionen, og oven i det, så 2 generelle heatsejre også. Det betød, at den ellers sejrsvante Christian Siepmann for en gangs skyld måtte nøjes med andenpladsen, men pointene for det rakte både til at blive mester i S-GT og det generelle mesterskab. Stort tillykke med det. De 2 næste pladser i S-GT var der meget stor spænding om inden weekenden, nemlig mellem de 2 Porsche kørere Mikkel Overgaard Pedersen og Jørgen Hansen, og den kamp endte med at Mikkel trak det længste strå, og dermed sikrede sig andenpladsen med en margin på kun 4 point ned til Jørgen Hansen. Samtidig betød dette, at Mikkel ender som 3. i det generelle klassement. Også et stort tillykke til de to.

Eneste mand der reelt kunne true Christian Siepmann i kampen om det generelle mesterskab var Martin Vedel Mortensen, og på trods af influenza, så kæmpende han bravt, og kom også tættere på rent pointmæssig, men ikke nok, og dermed må sidste års mester tage til takke med en anden plads i år, men nok så vigtigt så er han mester for andet år i træk i SS2 divisionen. Andenpladsen i SS2 i årets mesterskab går til Christian Vejby i sikker stil. Tredjepladsen derimod var der kamp til det sidste om, og det ender faktisk med at Bjarne Morten snupper den sidste podieplads med absolut mindste margin, nemlig et point foran Hans Hartmann.

I S-P divisionen var der 4 biler tilmeldt weekenden, og her endte det med en overbevisende samlet førsteplads til Frederik Holm, og det skyldes ikke mindst at han som den eneste S-P deltager gennemførte alle 3 heat. Det betyder faktisk samtidig, at han avancerer til en samlet anden plads efter Claus Christensen, der allerede inden weekenden havde sikret til mesterskabet. En anden deltager i S-P divisionen denne weekend var Hans Henrik Pedersen i Corvette, og han viste i heat 1 at han er rigtig hurtig, desværre betød en afkørsel, at han ikke kom til start i heat 2 og 3.

First Stop SSC kørerforeningen siger tak for en rigtig flot sæson, og begynder allerede nu at skue fremad mod næste år. Den 25. oktober afholdes der generalforsamling og præmiefest, og det plejer både at være spændende, interessant og fornøjeligt.

Skriv en kommentar