Ring Djursland: Citroën DS3 Cup og Yokohama Supercup slået sammen

28. maj 2014

Citroën DS3 Cup afvikler anden afdeling af mesterskabet på Ring Djursland i den kommende weekend. Der bliver travlt bag rattet, for løbene bliver kørt samtidig med Super Cup-klassen.

– For at give publikum det maksimale udbytte af weekendens løb på banen, er det blevet arrangeret at vi kan køre sammen med Super Cup-klassen, fortæller klassens promotor, Martin Jensen.

– Det betyder at der bliver mere end 20 biler på banen på samme tid, og selvom de ikke alle er i konkurrence, skal det nok bidrage lidt til spændingen.

Sidste løbs tyvstarter, Kim Lund, er klar til start igen, og denne gang skal konkurrenterne ikke regne med at den regerende mester starter før tid:

– Det er en dum fejl at lave, så der er fuldt fokus på at holde koblingen helt i bund … helt indtil de røde lamper slukker, lover midtjyden, der forventer at være at finde i toppen af feltet.

Det med at ville være forrest i feltet er ikke noget, Kim Lund er alene om. Også Viborg-køreren Jacob Kallestrup har lagt billet ind på pokaler fra den kommende weekend:

– Jeg glæder mig altid til Ring Djursland. Det er en udfordrende racerbane, hvor det kræver lidt ekstra at være virkeligt hurtig. Sidst kom jeg på podiet – nu må det være tid til at få flere pokaler med hjem!

Lund og Kallestrup er naturligvis udfordret af sønderjyske Niklas Dall Knudsen, som er fast inventar i toppen af feltet. Klassens “sorte får” kan dog også hurtigt komme i spil til en af de eftertragtede topplaceringer – det er selvfølgelig Jørgen Worthmann der er tale om:

– Vi er helt klar til weekenden, og der skal bare fuld fart på. Det bliver godt at være tilbage i bilen, og så må vi ellers se hvad det kan blive til. Mekanikerne har fået flere lektioner omkring undervognsopsætning siden sidst, så nu kan vi både justere den ene og anden vej, lyder det med et vanligt grin fra den sønderjyske slagtermester.

En enkelt ny kører i klassen bliver det også til. Ikke ny i ordets bogstaveligste forstand; Freddy Petersen, Fredericia, har tidligere både været kører og teamchef i Citroën DS3 Cup. I år er han teamchef for DTC-holdet FP Racing, men i denne weekend er Freddy tilbage bag rattet på en DS3-racer.

Skriv en kommentar