Kartshop-header
Ruslands Formel 1 kval 2016. Kevin Magnussen under Ruslands Formel 1 Kval

Ruslands Formel 1 kval: Kevin skuffet efter svær kval

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Ruslands Formel 1 kval 2016 sluttede i Q1 for Kevin Magnussen og Jolyon Palmer. Renault-teamet havde endnu engang ikke nok power til at gå videre til Q2.

Hvis man skal finde noget positivt er det, at Kevin Magnussen endnu engang slog teamkammeraten Jolyon Palmer i kvalifikationen – Magnussen kvalede 17 og Palmer 18 med et mellemrum på en tiendedel.

Efter kvalifikationen talte TV3 med Kevin Magnussen. Den danske racerkører var som forventet skuffet over ikke at nå Q2, men også ærlig nok til at indrømme, at teamet lige nu ikke er hurtige nok. Danskeren sagde også, at de ikke fik dækkene til at fungere optimalt, og at det ser ud til at blive til en et-stops-strategi under selve grandprixet i morgen.

Læs også: Se Formel 1 i morgen fra Rusland kl. 12:30

Heldigvis lyder det fra flere medier, at Renault ikke vil tillade at lade 2016-sæsonen løbe ud i sandet, og at man vil opgradere chassiet snarest muligt og derefter motoren op til Canadas Grandprix.

Ud med Renault i Ruslands Formel 1 kval 2016 Q1 røg også Manor og Sauberi. I Q2 var der spænding om, McLaren skulle kvalificere sig til Q3 første gang siden Honda kom tilbage som motorleverandør. Det skete igen ikke, og Alonso og Button er fortsat langt efter de bedste biler.

Læs også: Se årets Formel 1 stilling

Der var bemærkelsesværdigt så meget overstyring, bilerne var ramt af på banen i Sochi. Ifølge kørerne mangler banen grib, hvilket var mest tydeligt i sving 13, hvor stort set samtlige kørere under træningen og kval var ude for banen.

Kevin Magnussen under Ruslands F1 Grandprix med alvorens mine på

I den anden ende af tabellen var Mercedes aldeles suveræne i Q2. Teamet har brugt to tokens op til Ruslands Grandprix i skikkelse af ny benzinindsprøjtning – en forbedring, der i den grand så ud til at give bonus.

Desværre for Hamilton var han igen udsat for tekniske problemer, og måtte stoppe kvalen før tid. Bedste tid efter Hamiltons suveræne teamkammerat Nico Rosberg satte Sebastian Vettel. Tysken starter dog fra 7. pladsen, fordi han inden løbet har udskiftet en gearboks.

Læs også: Årets Formel 1 Kalender 2016

Sådan sluttede Ruslands Formel 1 kval

Q3:
1. Rosberg, Mercedes
2. Bottas, Williams
3. Raikkonen, Ferrari
4. Massa, Williams
5. Ricciardo, Red Bull
6. Perez, Force India
7. Vettel, Ferrari (fem strafpladser)
8. Kvyat, Red Bull
9. Verstappen, Toro Rosso
10. Hamilton

Q2
11. Sainz, Toro Rosso
12. Button, McLaren
13. Hulkenberg, Force India
14. Alonso, McLaren
15. Grosjean, Haas
16. Gutierrez, Haas

Q1
17. Magnussen, Renault
18. Palmer, Renault
19. Nasr, Sauber
20. Wehrlein, Manor
21. Haryanto, Manor
22. Ericsson, Sauber

Læs også: Find de bedste Formel 1 Rejser

Skriv en kommentar