Kartshop-header

Sæsonen begynder i Kjellerup

7. maj 2010
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Vi er langt henne på året, men nu kommer kampen om Danmarksmesterskabet i rally endelig i gang. D. 14. og 15. maj står der rally på programmet i den lille by, Kjellerup, i Midtjylland og det bliver noget, som vil sætte sit præg på byen.

”Vi vil gerne gøre det muligt for tilskuerne at få en god oplevelse af Danboring Rally,” fortæller løbsleder Kenneth Svendsen (billedet til højre) fra Kjellerup og Omegns Motorklub. Og det må man sige, at der er gjort meget for. Alle rallyets hastighedsprøver ligger indenfor om ikke gåafstand af Kjellerup, så dog ganske få kilometre, hvilket vil gøre det let for publikum at nå prøverne samtidig med at man også vil kunne nå ind og følge holdene på servicepladsen i deres bestræbelser på at klargøre bilerne til de næste prøver. Fredag aften skydes rallyet officielt i gang fra torvet i Kjellerup og aftenunderholdningen i byen er sikret, da bilerne efter en hastighedsprøve lidt udenfor byen vender tilbage og kører en prøve i udkanten af Kjellerup. Om lørdagen er det de længere prøver i omegnen, som er i overtal, men også her køres der et par gange på prøve i Kjellerup.

Udover at være første afdeling af årets Danmarksmesterskab er Danboring Rally også først på en anden måde. Et nystartet selskab, Danish Rally Championship Aps, har lagt bud ind på at være promotor for hele Danmarksmesterskabet startende i 2011. Men allerede i Kjellerup er Danish Rally Championship i samarbejde med motorklubben i Kjellerup og Danboring Rally bliver derfor en forsmag på, hvordan rally i Danmark fremover vil kunne komme til at fremstå. Karl-Åge Jensen fra Danish Rally Championship (billedet til venstre) har tidligere udtalt, at en af hans ambitioner er, at gøre rally mere synligt for publikum i lokalområdet og programmet for Danboring Rally afspejler da netop også dette.

1 Comments

Skriv en kommentar