GP2

San Marino finaleløb for GP2 Asia

2. marts 2011

Siden Bahrain trak sig som finaleløb i GP2 Asia, har arrangørerne arbejdet hårdt de sidste to uger, for at finde en erstatning. Den er nu fundet. Sæsonafslutningen skal køres på den legendariske Imola-bane i San Marino. Løbet finder sted i weekenden 18. til 20. marts.

Alt udsyr og alle biler blev fløjet til Europa, da løbet i Bahrain blev aflyst, og derfor var det vigtigt at finde et sted for løbet, inden den første test forud for den “rigtige” GP2-serie finder sted 5. og 6. april på Silverstone.

Administrerende direktør i GP2 series, Bruno Michel sagde:
“Jeg ved, at det er helt skørt at Imola bliver føjet til GP2 Asia kalenderen, men de særlige omstændigheder tvang os prøve at finde den bedste løsning for holdene, kørerne og fans. Det var vigtigt for alle at have en sidste runde med, og da testene snart begynder i Europa giver det logistiske udfordringer, der betød at vi måtte finde en europæisk bane. Vi var nødt til at være hurtige, og vi er glade for at vende tilbage til Imola. Det nye layout og infrastruktur gør det til det perfekte sted som vært for sidste runde af 2011-GP2 Asia Series”

Imola var den første bane, der nogenside var vært for et GP2 løb. Det skete i 2005, hvor Heikki Kovalainen og Adam Carroll vandt de to løb. Sidst GP2 var på banen, var i 2006.

Foto: GP2 Asia

Skriv en kommentar