Se fodboldstjernernes lækre biler!

7. juni 2017

SPONSORERET INDHOLD

Med en status som dygtig fodboldspiller følger også en tung pengepung, og den bliver ofte brugt på biler, som vi andre kun kan drømme om. Her følger en liste over nogle af de fedeste biler, som til dagligt køres af fodboldens store stjerner. Hos Mesterbold finder du en masse tilsvarende artikler, ligesom der også er optakter og nyheder vedrørende de største sportsgrene.

Cristiano Ronaldo – Bugatti Veyron

Cristiano Ronaldo har været over alt de seneste par år, og den portugisiske legende har selvfølgelig en stor samling af biler. Han ejer omkring 20 styks, men denne Bugatti Veyron må alligevel tage titlen som den vildeste. Det er verdens hurtigste gadebil med en topfart på omkring 450 km/t, og den blev erhvervet til omkring 15 millioner kroner!

 

Zlatan Ibrahimovic – Porsche 918 Spyder

Den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic har selvfølgelig også opbygget en stor samling igennem sin lange, flotte karriere. En af de mest bemærkelsesværdige er hans sorte Porsche 918 Spyder, som har kostet omkring 5 millioner kroner! Den indeholder 875 hestekræfter, og den går fra nul til 100 på 2,5 sekunder.

 

El Hadji Diouf – Cadillac Escalade

På fodboldbanen gjorde El Hadji Diouf sig særligt bemærket under VM slutrunden i 2002, da han sammen med Senegal overraskede alt og alle ved at besejre Frankrig i den indledende gruppe. Det skaffede ham en karriere i Premier League, hvor han blandt andet spillede for Liverpool. Derudover har han brugt sin energi på at farve sin Cadillac Escalade i guld! Han har i øvrigt også ejet en tilsvarende model i sølv, som han senere satte til salg på ebay.

 

Mario Balotelli – Bentley Continental

Mario Balotelli har altid været kendt som en frisk fyr, og det udtrykker han også i sine biler. Han har nemlig valgt at købe en Bentley Continental til omkring halvanden million kroner for så derefter at omlakere den til camouflage. Om det var for at skjule sig for myndighederne vides ikke, men han var i Manchester kendt for sin evne til at tiltrække sig parkeringsbøder, som ikke betød det store for den italienske angriber.

Dette er blot få eksempler på, hvor vilde biler fodboldspillerne køber. De fleste fodboldstjerner har en større samling af biler, og f.eks. skulle Cristiano Ronaldo have omkring 20 køretøjer i garagen.

Skriv en kommentar