Se Formula E-testdebut

21. november 2013

Formula E har netop offentliggjort en video af Lucas di Grassi, der tester Formula E-raceren på La Ferté Gaucher-banen i Frankrig.

Racerserien med de eldrevne formelbiler skal efter planen debutere i Beijing 20. september 2014, og allerede nu melder teams som Abt Audi, DAMS, der kørte Kevin Magnussen til WSR-mesterskabet i 2013, Drayson Racing, Andretti Motorsport, Super Aguri, Dragon Racing og China Racing sig klar til sæsonen.

Du kan her se video fra første test – kommenter gerne i kommentarfeltet herunder…

5 Comments

 1. … tja de LYDER nu ikke af meget – nærmest som en GE turbine !!!

  Motorsport uden lyd….

 2. Ja høreværn bliver vel næppe aktuelt. Er dog overrasket over at der er en slags gearkasse i slæden. Jeg ved ikke om alle har som jeg, men lyd og lugt er en del af et godt race.

 3. Så hellere en klasse for rigtige gaffeltrucks og stablere…

 4. Vi kommer nok ikke udenom denne form for EL-motor sport i fremtiden, idet producenterne af biler, bruger motorsportens høje krav til delene til at udvikle dele til serieproducerede biler, men det bliver nok mest elektromekanikere der synes lyden er fed 🙂

 5. Jeg tror ikke på den her racer serie kommer til at holde på sigt, jeg tror ikke på der er nogen der gider følge med i den her serie i TV eller på Youtube, og jeg tror heller ikke der er nogen der gider komme til løbene og se det i virkeligheden. Jeg tror heller ikke der er nogen top køre i international motorsport der stiler efter at køre med i denne serie, så det bliver “mindre” interessante navne der komme til at køre med her, og derfor er det ikke interessant for sponsorer at kaste penge i det her, da det ikke kommer til at have nogen kommerciel værdi at deltage her. Uden publikum, uden sponsorer, og uden topkøre, hvad er der så tilbage, jeg giver det max 3 år, så må de kaste håndklædet i ringen.

  Jeg tror heller ikke på elbiler er fremtidens transport middel, elbiler har været under vejs i mange årtier, og har stadig ikke slået til på nogle markeder i verden, og med gennemsnits benzin og diesel familiebiler der snart kan køre over 30-40 km på literen og næsten ikke forurener, så er problemet ikke så stort mere, så heller ikke her tror jeg det er fremtiden med elbiler, de er for dyre, og folk gider ikke at købe dem, og kan man komme af med sin elbil den dag man så skal sælge den igen, når ikke der er nogen der gider at købe den??

  Ellers må vi bare se NASCAR i fremtiden, for her kommer der aldrig elbiler til start, jeg tror hellere man vil lukke alle NASCAR serier end at lade elbiler tage over her! 😉

Skriv en kommentar