Kartshop-header

Se Ronaldos luksusbil

15. september 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Det var nok de færreste, der havde regnet med at Portugal ville løbe med EM titlen efter deres første kamp i gruppespillet mod Island. Ved den lejlighed gjorde holdets store stjerne, Christiano Ronaldo sig mere bemærket som en dårlig taber, end med det fodboldspil i verdensklasse han plejer at diske op med.

Efter kampen, der endte 1-1, udtalte han om islændingene at deres spil viste et lille lands mentalitet og at de aldrig ville opnå noget i EM turneringen.

Pebet og båret ud af finalen

Det holdt som bekendt ikke stik, og det gjorde de fleste forudsigelser om Portugal heller ikke. Uden på noget tidspunkt at udvise prangende spil, spillede Portugal og Christino Ronaldo sig i EM finalen.

Og netop EM finalen skulle vise sig at blive lidt af en rutsjetur for verdensstjernen, der allerede efter 25 minutter måtte lade sig udskifte efter et sammenstød med Frankrigs Dimitri Payet og stortudende forlod finalen på en båre.

Succes til sidst

Portugal vandt dette til trods finalen med 1-0, blandt andet båret frem af en top engageret Ronaldo, der med forbinding om knæet, humpede rundt i det tekniske felt, og pacede til portugisiske spillere.

EM var en følelsesmæssig affære for Ronaldo, der aldrig gav os en smag på det spil, der har gjort ham til årets spiller i verden tre gange. Alligevel kunne en tydeligt rørt Ronaldo triumferende løfte pokalen til sidst.

Belønner sig selv med superbil

Hvis vi andre ikke står klar til at hylde Ronaldo, kan han jo altid gøre det selv. Real Madrid stjernen har nemlig præmieret sig selv med superbil af dimensioner.

Skønheden er ikke mindre end en Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse, der klarer turen fra 0-100 km/t på 2,6 sekunder og har en topfart på over 300 km/t.

Bilen vurderes at have kostet ham mere end 10 millioner kroner. Vi tør ikke tænkte på, hvad det bliver med danske afgifter.

Om Ronaldo har taget pengene fra sin EM bonus, sin fyrstelige løn hos Real Madrid eller fra sin nye karriere som poker spiller, der har givet ham en betragtelig bonus fra sponsoratet fra Pokerstars, hvor han er den regerende World Player of the Year, ved vi ikke. Men lækker, det er den. Vil du også score en Bugatti Veyron som pokerstjerne, så læs mere om Pokerstars her.

Skriv en kommentar