Kartshop-header
Tom Kristensen

Sebring: Audi med to R18 e-tron quattro

22. januar 2013
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Audi bekræfter nu, at de stiller med to R18 e-tron quattro i deres afsked med Mobil 12 Hours of Sebring, når det legendariske løb køres den 16. marts.

Det bliver sidste gang, at klassen for de største prototyper kan stille til start i løbet, inden Grand-Am/ALMS-sammenslutningen er en realitet fra 2014.

Og Audi, der har triumferet ti gange på banen og taget 22 podiepladser i i alt 13 starter, vil tage afsked med et brag. Det var i forvejen ventet, at de ville stille med en enkelt R18 – men Joests tropper stiller med en opdateret R18 e-tron quattro og en 2012-årgang.

Danske Tom Kristensen (foto – fra løbet i 2006) har med seks sejre på banen sejrsrekorden, og han er del af teamets ene bil – i selskab med Lucas di Grassi og Allan McNish. Den anden bil køres af Le Mans-vinderne Marcel Fässler og Benoît Tréluyer sammen med Oliver Jarvis.

14 Comments

 1. Nogen der ved hvorfor Andre Lotterer er erstattet af Jarvis??Og hvilken årsåg skyldes at det er sidste gang LMP1 kører på Seebring???

 2. Han har forpligtelser i Japan den weekend (han har deltaget og vundet i F Nippon og Super GT i en årrække.)

  ALMS/Grand-Am-sammenslutningen er effektiv fra 2014, hvor LMP2 og Daytona-prototyperne er største klasse.

 3. Ok fedt Tak Bo…Hvem kører så i den nye E-tron?? Ved du også det:-)

 4. Frygter lidt det er Le Mans-vinderne (der også fik e-tron quattro før Tom K og co.) Men jeg har ikke andet end fornemmelsen at have det i…

 5. Nej audi har det med at forfordele LeMans vinderne,Tom og Allan fik første deres r18 bygget om til e-tron da Toyota “pressede” på..Men vi har da før set at den gamle slår den nye mener det var på Silverstone sidste år at r18èren slog e-tronèn…Vi må se det bliver spændende om den nye e-tron er bedre end den gamle samt hvad der er sket i forhold til ts030èren..:-)

 6. Nej audi har det med at forfordele LeMans vinderne,Tom og Allan fik første deres r18 bygget om til e-tron da Toyota “pressede” på..Men vi har da før set at den gamle slår den nye mener det var på Silverstone sidste år at r18èren slog e-tronèn…Vi må se det bliver spændende om den nye e-tron er bedre end den gamle samt hvad der er sket i forhold til ts030èren..:-)

 7. Nej audi har det med at forfordele LeMans vinderne,Tom og Allan fik første deres r18 bygget om til e-tron da Toyota “pressede” på..Men vi har da før set at den gamle slår den nye mener det var på Silverstone sidste år at r18èren slog e-tronèn…Vi må se det bliver spændende om den nye e-tron er bedre end den gamle samt hvad der er sket i forhold til ts030èren..:-)

 8. Nej audi har det med at forfordele LeMans vinderne,Tom og Allan fik første deres r18 bygget om til e-tron da Toyota “pressede” på..Men vi har da før set at den gamle slår den nye mener det var på Silverstone sidste år at r18èren slog e-tronèn…Vi må se det bliver spændende om den nye e-tron er bedre end den gamle samt hvad der er sket i forhold til ts030èren..:-)

 9. Nej audi har det med at forfordele LeMans vinderne,Tom og Allan fik første deres r18 bygget om til e-tron da Toyota “pressede” på..Men vi har da før set at den gamle slår den nye mener det var på Silverstone sidste år at r18èren slog e-tronèn…Vi må se det bliver spændende om den nye e-tron er bedre end den gamle samt hvad der er sket i forhold til ts030èren..:-)

 10. Nej audi har det med at forfordele LeMans vinderne,Tom og Allan fik første deres r18 bygget om til e-tron da Toyota “pressede” på..Men vi har da før set at den gamle slår den nye mener det var på Silverstone sidste år at r18èren slog e-tronèn…Vi må se det bliver spændende om den nye e-tron er bedre end den gamle samt hvad der er sket i forhold til ts030èren..:-)

 11. Nej audi har det med at forfordele LeMans vinderne,Tom og Allan fik første deres r18 bygget om til e-tron da Toyota “pressede” på..Men vi har da før set at den gamle slår den nye mener det var på Silverstone sidste år at r18èren slog e-tronèn…Vi må se det bliver spændende om den nye e-tron er bedre end den gamle samt hvad der er sket i forhold til ts030èren..:-)

 12. hvornår starter løbet dansktid? nogen der ved det ?

 13. Hej Thomas – jeg har snappet dette fra Audi-pressemeddelelsen:

  Samstag, 16. März
  08:00–08:25 Uhr Warm-up
  10:30–22:30 Uhr 12-Stunden-Rennen

  Det skulle gerne være +5 timer, så 1530 dansk tid lørdag? Jeg skal nok lige dobbelttjekke og få program og link til Speed etc.

 14. Løbet starter 10:45, 15:45 DK tid

  Wolfram Alpha kan kraftigt anbefales til tidszone:
  http://www.wolframalpha.com/input/?i=saturday+10%3A45+am+in+sebring

Skriv en kommentar