Kartshop-header
Silverstone 24h. Scangrip Racing, Silverstone 24 2016, Foto: Kim Gripping

Silverstone 24h opsamling: En regnfuld nat

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

De danske deltagere er kom generelt godt fra start i England ved Silverstone 24h. Løbet startede klokken 17 dansk tid, og status lige nu – med godt seks timer igen er følgende:

Jacob Kristensen og Team KRejser lå i aftes bedst til af danskerne. Med 18 timer igen var deres normalt ganske stabile Peugeot RCZ P10 samlet og førende i A2-klassen, men flere ture i sandkassen over natten kostede dem til sidst en motorfejl, og bilen er faldet langt ned.

I A2 er flere danske biler tilmeldt. Martin Sally Pedersens Team Sally Racing var i aftes langt fremme, men et stort sammenstød kostede den danske Renault Clio en længerevarende tur til pitten, og den øjeblikkelige klasseføring blev vekslet til P4.

I sammenstødet blev blandt andet bilens udstødningssystem, bagbro og baglygter smadret, men teamet fik hurtigt bilen ud igen.

I A2 er der dansk føring. Den schweizisk-anmeldte Renault Clio Cup fra Presenza.eu med startnummer 212 har rent dansk besætning. De ligger nummer 13 generelt, og Christian Rytter kører lige nu den bil.

I den anden danskerklasse, A3, har regnvejrets mange uheld også sat sit præg.
Her er det danske team Scangrip Racing med Morten Dons, Frederik Nymark og Niels Borum på holdkortet i fin form.

De lå i aftes lidt nede i klassen, men Morten Dons og Frederik Nymark har med godt samarbejde fået Scangrips BMW 335i frem i rækkerne. De er lige nu P3 i klassen og nummer 10 generelt. Men det hele har været en stor udfordring, siger Morten Dons til Racemag:

– Vi er udfordret med en bil, der ikke er helt, som vi kunne drømme om – så det er i stor grad et spørgsmål om at få det bedste ud af det, vi har mellem hænderne.

Du kan følge Silverstone 24h live hele dagen på www.24hseries.com.

 While Morten gets some well earned rest, here is a handful of photos from the race so far. At the moment, Maurice O’…

Skriv en kommentar