Se Le Mans gratis

Dette skal du overveje hvis du vil til Le Mans

15. september 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Hvis du altid har drømt om at overvære verdens hårdeste motorsport event Le Mans, er det vigtigt at du får et overblik over flere elementer i din planlægning. I denne artikel, vil der blive beskrevet forskellige aspekter, som du skal tage stilling til inden du tager afsted.

Hvis man ikke begynder at planlægge sin rejse i god tid og overvejer hvilken form for transport man vil tage, hvor man skal overnatte og hvilken camp man vil overnatte på, så kan det gå hen og blive en dyr rejse! Mads Hvidberg fra MONEYBANKER.dk udtaler: ”vi ser flere, som vælger at optage kviklån for at få råd til ferie og oplevelsesrejser så som ture til Le Mans, hvilket i flere tilfælde ender med at blive for dyrt!”.

Hvordan skal min transport være? Foretrækker du at køre selv, hoppe på en bus eller flyve? Hvis du foretrækker at køre selv, skal det så være i privat bil, autocamper, campingvogn eller lign.? Hvis du vil med bus, tager du den så fra Danmark eller flyver du til Frankrig for så at blive transporteret med bus det sidste stykke vej? Vælger du fly, overvejer du så at leje bil eller benytte dig af førnævnte busløsning?

Hvilken af de mange camps vil jeg helst bo på? Skal vi selv medbringe telt eller vil vi købe/leje et som allerede er opstillet? Hvis vi lejer et opstillet telt, skal det så være et lille ”race” telt, et større XL telt eller et stort luksus telt? Hvor tæt på teltet ønsker vi bilen parkeret (hvis man har valgt denne løsning).

En god tjekliste til ting man skal være opmærksom på, finder man gennem gptours.dk, som sammenligner de forskellige muligheder listet ovenfor, samt priser på de forskellige løsninger. Gptours skriver ”Ikke alle kombinationer kan opfyldes, f.eks. er der kun luksustelte på Camp Karting Syd, mens man skal køre selv såfremt man vil bo Houx Annex. Husk så til slut at pris og kvalitet hænger sammen. Selvfølgelig er det dyrere at flyve end at køre med bus. Og selvfølgelig er et luksustelt dyrere end at medbringe eget telt etc.”.

 

 

Tags

1 Comments

  1. Det var dog en fuldstændig ubrugelig artikel! Med en enkel henvisning til GP-Tours, en let skjult reklame.
    Skal du til Le Mans første gang så gå ind på FB/Danske Le Mans fans, spørg og du får alt den information du behøver.

Skriv en kommentar