GP2

Sørensen otter – Bernstorff ude

11. oktober 2014

Marco Sørensen mente efter en skidt kvalifikation, at han havde speeden til at køre sig op i top otte efter at have startet 16.

Det lykkedes også – næsten – for danskeren. Julian Leal tog den pole position-givende ottendeplads fra danskeren i første løb på Sochi-banen i Rusland, og danskeren sluttede nier ved målflaget.

Efter løbet fik Leal dog en straf for sammenstød med danskeren, og dommerne byttede rundt på de to kombattanter. Dermed sluttede Sørensen otter, men vigtigst af alt starter han på pole position i søndagens sprintløb.

– Det er en lidt vild fornemmelse. Det er mit teams første pole-position nogen sinde, så jeg vil gøre alt for at vi også får et godt resultat i morgen. Jeg havde et sammenstød med Daniel Abt i starten af løbet, hvilket beskadigede min bil en del. En overgang troede jeg faktisk ikke, at jeg kunne gennemfører løbet.  Det var også tæt på sidste omgang, hvor jeg blev påkørt at den bil som kørte bagved mig, og måtte opgive en placering. Heldigvis blev han efterfølgende frataget sin placering, og jeg kunne beholde min 8. plads, siger Marco Sørensen.

Dominerende Jolyon Palmer vandt og tog dermed også 2014-titlen i GP2 Series.

Bernstorff sendt ud af race 1 i GP3 Series

Dansk-britiske Emil Bernstorff fik et kort løb i GP3 Series.

Carlin-køreren med dansk og britisk statsborgerskab blev sendt ud af løbet i begyndelsen af Dino Zamparelli, der måtte indkassere en drivethrough-straf.

Dean Stoneman vandt løbet, mens Alex Lynn fortsat fører serien.

Skriv en kommentar