Kevin Rossel på Rudskogen 2

Solid indsat af Kevin Rossel på Rudskogen

16. juni 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Blot 3 dage efter et hårdt løb på Padborg drog hele Danmarks nye Superklasse DST til Rudskogen Norge.

Der var blevet arbejdet i døgndrift af hele staben omkring Kevin for at blive klar, men fredag var Kevin klar til at sætte sig i bilen på et fantastik flot baneanlæg.

Hele weekenden igennem var Kevin med i toppen, og kun en lidt skidt start i finalen fra en P3, betød at Kevin måtte kæmpe sig fra en P7 til P3 – men et fantastisk race!

Naturligvis ærger det mig at jeg fik en dårlig start i finalen. Jeg havde speed til at kæmpe om det øverste trin på podiet, men jeg kom i ”tung trafik”, hvorfor Nykjær og Nymark slog et hul der var umuligt at hente. Alligevel er jeg tilfreds efter weekenden, alt fungerede og der blev af hele teamet arbejdet fantastik, udtaler Kevin.

Skriv en kommentar