Ruslands Formel 1 kval 2016. Kevin Magnussen under Ruslands Formel 1 Kval

Spaniens F1 kvalifikation: Kevin omsider videre til Q2

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Spaniens F1 kvalifikation var fyldt med åbne spørgsmål. Hvordan påvirkede Max Verstappens skift fra Torro Rosso til Red Bull den unge kører, og kunne Renault endelig gå videre til Q2? Og endelig hvordan ville de utallige opgraderinger af formel 1-racerne op til Spaniens Grandprix påvirke hakkeordenen på gridden?

Læs også: Sådan kan man se det Spanske Formel 1 Grandprix

Lad os lægge ud med Kevin Magnussen og Renault. Danskeren kvalificerede Renault-teamet til Q2 for første gang i det nye setup på en 13. plads i Q1.

I Q2 løftede danskeren sig med en tiendedel, men de 1.24,625 var som forventet ikke nok til at komme videre til Q3. Dermed starter danskeren på en 15. plads – to placeringer foran Jolyon Palmer, som vil holde umiddelbart bag danskeren på gridden, når starten går i morgen.

Til Tv3 sagde Kevin Magnussen efter kvalifikationen:

‘Jeg er selvfølgelig ikke tilfreds med kvalifikationen, men jeg må indrømme, at teamet fik det optimale ud af det i dag. Jeg kan selvfølgelig ikke være tilfreds med en 15. plads, men det er, hvad vi har lige nu’.

Danskeren mener, at han skal have en god start i morgen og udgå problemer i første sving, hvis han skal have chancer for at slutte i top-7 i selve løbet. Endelig løftede Kevin Magnussen sløret for, at Renault overvejer at kigge på hard dækket til løbet i morgen som en overraskelse.

Helt i front satte Lewis Hamilton en genial tip på 1.22,00 rent og starter i morgen foran sæsonens suveræne nummer 1 indtil videre, Nico Rosberg.

Lad os lige vende Max Verstappen også, som slog sin nye teamkammerat Daniel Ricciardo godt og grundigt i både Q1 og Q2. I Q3 satte australieren dog en superhurtigt tid, som rakte til 3. pladsen ved Spaniens F1 kvalifikation.

De to Red Bull kørere satte Ferrari-teamet til vægs i overbevisende stil, og det er efterhånden svært at kalde Ferraris sæsonen indtil videre for en stor skuffelse.

Læs også: Se årets Formel 1 program

Læs også: Se hvor mange point Kevin Magnussen har indtil videre i år

Læs også: Se vores store Formel 1 sektion

Skriv en kommentar