Foto: Renault Sport F1

Store opdateringer på vej hos Renault

11. maj 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Kevin Magnussen og Jolyon Palmer kan se frem til store opdateringer gennem den europæiske del af sæsonen, da Renault nu vurderer, at de er tilbage ved ‘normalen’.

Læs også: Sådan ser du Formel 1

Sådan siger chefen for Renaults Trackside Operations, Alan Permane til Autosport.
Det sker efter Renaults pludselige overtagelse af det økonomisk hårdt trængte Lotus og lanceringen af RS16, der ligeledes blev et kompromis.
Tidligere i år opdaterede Renault fronten på RS16, men Permane lover, at Spaniens GP i den kommende weekend er startskuddet til langt mere udvikling af årets racer.

– Vi har opdateringer af aerodynamikken og den forreste affjedring på vej, mens vi venter en motoropdatering i Canada. Vi forventer at kunne introducere nye opdateringer ved stort set hvert eneste af de næste seks-otte løb.
– Man kan sige, at vi er tilbage ved normalen. Vi er ikke helt på toppen udviklingsmæssigt endnu, men det går absolut fremad, siger han.

Testdage venter

Efter weekendens Grand Prix bliver holdene i Spanien for at teste tirsdag og onsdag i næste uge. Her vil Renault teste komponenter til Monaco, ligesom det engelske magasin venter, at den opdaterede power unit får sine første kilometer her.

Læs også: Sådan ser du Formel 1

Skriv en kommentar