Kartshop-header
Gene Haas og Kevin Magnussen fortsætter samarbejdet i 2018

Teamejer: Kevin kører for Haas i 2018

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Det officielle medie for Formel 1, formula1.com, har i forbindelse med Haas’ anden sæson i Formel 1 interviewet teamejer Geen Haas.

Den amerikanske milliardær, som har tjent sine penge på drejebænke til metalindustrien, fortæller bl.a., at år to i Formel 1 har været endnu mere udfordrende en det første, men at han er meget tilfreds med udviklingen.

Gene Haas påpeger, at dette ikke mindst skyldes tilkomsten af Kevin Magnussen til Haas.

“Esteban var en god kører. Lige så hurtig som Romain (Grosjean) under træningerne, men jeg synes, at Kevin har en fordel på grund af sin erfaring i Formel 1. Han kan score point, og det var hovedformålet med at få ham til holdet. Kevin kan score point og det kan Grosjean også”, udtaler Gene Haas.

Den succesringe forretningsmand siger, at Haas også sidste år på dette tidspunkt havde 29 point, og at hvis holdet kan score yderligere 29 vil det være en stor succes.

Afslutningsvis bliver den amerikanske holdejer spurgt, om de mange kontrakter, der udløber i formel 1 efter i år, får indflydelse for Haas’ kørerbesætning i 2018.

Læs også: Se de resterende løb på årets formel 1 kalender

“Vi beholder de samme kørere igen til næste år. Det kan jeg sige med sikkerhed. Og på grund af den kontinuerlige udvikling i teamet bør vi kunne gøre det endnu bedre næste år”, slutter Gene Haas.

Dermed ligger det reelt fast som forvente, at Kevin Magnussen skal køre endnu et år for det amerikanske team – danskerens fjerde i karrieren, som tæller ophold hos McLaren, Renault og nu altså Haas.

Læs hele interviewet med Gene Haas her!

Skriv en kommentar