Kartshop-header

TF Sport Aston Martin vandt Michelin GT3 Le Mans Cup løbet

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Det første racerløb nogensinde I Michelin GT3 Le Mans Cup blev kørt igår eftermiddag, og vejret viste sig fra sin gode side, hvilket betød at der optimale omstændigheder for de 10 deltagende biler.

#71 - AF CORSE - Ferrari F458 Italia GT3 - Felipe Barreiros / Mads Rasmussen

#71 – AF CORSE – Ferrari F458 Italia GT3 – Felipe Barreiros / Mads Rasmussen Photo Copyright 2016 AdrenalMedia.com

Der var Dansk deltagelse i løbet, i skikkelse af Mads Rasmussen som stillede til start for AF Corse i en Ferrari F458 Italia GT3. Teamet startede fra 7. Position og endte på 8. Position, og de kom igennem løbet med en gennemsnithastighed på 167,5 km/t.

Vindere af løbet blev #34 Aston Martin V12 Vantage GT3 fra TF sport, kørt af Salih Yoluc og Euan Hankey. Det var Yoluc der started I bilen, fra 3. Position på griden, men allerede efter første sving var han I spidsen af løbet.

#7 - BMS SCUDERIA ITALIA

#7 – BMS SCUDERIA ITALIA Photo Copyright 2016 AdrenalMedia.com

Årsagen til det hurtige advancement var at #88 Mentos Racings Porsche med Egidion Perfetti koliderede med polesitter #7 BMS Scuderia Italia Ferrari 458, med Luigi Lucchini, og begge biler var en tur I gruset.

#7 Ferrari kom hurtig tilbage på banen, men det blev aldrig det ønskede resultat for dette team. De endte på 6. pladsen. #88 Porsche humped tilbage til pitten efter dette race incident. Det hjalp dog ikke så meget, og de måtte udgå nogle omgange senere.

#34 Aston Martin V12 Vantage GT3 fra TF sport kørte et fantastisk racerløb fra starten, og deres Aston Martin fungerede optimalt på Imola, selvom de løbet igennem blev fulgt tæt af #55 FFF Racing Team by ACM McLaren 650S. TF sport vist til sidst I løbet at de bare havde overskud, og den sidste halve time af løbet brugte de på at skabe det nødvendige gap på at skabe en sikker sejr, og de vandt med et forspring på 16,7 sekunder.

Michelin GT3 Le Mans Cup podiet - Imola

Michelin GT3 Le Mans Cup podiet – Imola Photo Copyright 2016 AdrenalMedia.com

 

Podiet til det første Michelin GT3 Le Mans Cup var at vinderen blev TF Sport og på anden pladsen FFF Racing Team by ACM. 3. Pladsen tilfaldt Classic & Modern Racing.

2. afdeling af Michelin GT3 Le Mans Cup bliver kørt på Le Mans, den 18. Juni.

Skriv en kommentar