Kartshop-header
Thomas Krebs ser frem til en 2016-sæson med Reiter Young Stars i den europæiske GT4-serie. Foto: Thomas Krebs

Thomas Krebs udvalgt til talentprogrammet Reiter Young Stars

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Det unge danske talent Thomas Krebs er blevet udvalgt til Reiter Young Stars talentprogram for 2016-sæsonen. Programmet er et nyt koncept udviklet af det meget succesfulde tyske racing team, Reiter Engineering, i samarbejde med bil- og motorcykelproducenten KTM, og motorsport organisatoren SRO. I den nye serie skal unge, talentfulde kørere konkurrere om hovedpræmien, der tildeles vinderen i slutningen af sæsonen.

Som en del af Reiter Young Stars, skal Thomas køre i en KTM X-BOW GT4.
Reiter Young Stars (RYS) kører sammen med det Europæiske GT4 Mesterskab i fem løbsweekender, og besøger nogle af Europa’s største racerbaner. Der skal køres på Formel 1 banerne Monza, Spa Francorchamps og Hungaroring, samt bybanen i Pau, mens finaleløbet køres på hollandske Zandvoort. Serien består af en blanding af sprint- og langdistanceløb.

Thomas skal køre i den nyudviklede KTM X-BOW GT4 racerbil, som blev præsenteret i begyndelsen af 2015. Bilen har et komplet kulfiber chassis og vejer kun 1.000 kg. Den er drevet af en 2.0 liters Audi TFSI motor som producerer 360 HK, med en sekventiel 6-trins gearkasse. Bilen er en af de mest moderne GT4 biler på markedet, og har allerede haft stor succes.

Vinderen af Reiter Young Stars mesterskabet vil modtage hovedpræmien på en fuld sponsoreret sæson i Blancpain GT3 Sprint Series 2017, til en værdi af 300.000 Euro, hertil gratis tilmeldingsgebyr og 20 sæt dæk. Blancpain Sprint serien er en af de største og højest rangerede løbsserier for GT biler i verden.

Thomas Krebs ser frem til en 2016-sæson med Reiter Young Stars i den europæiske GT4-serie. Foto: Thomas Krebs

Thomas Krebs ser frem til en 2016-sæson med Reiter Young Stars i den europæiske GT4-serie. Foto: Thomas Krebs

Thomas Krebs skal allerede køre i den nye bil onsdag den 13. april, hvor den første test finder sted på Pannoniaring i Ungarn. Den officielle åbningsceremoni og præsentation af Reiter Young Stars sker i Salzburg den 16. april, hvor yderligere detaljer vil blive afsløret. Hver KTM X-BOW GT4 vil blive tildelt et team på to kørere, to ingeniører, en marketingansvarlig samt en hovedsponsor for hele sæsonen.

Thomas Krebs forklarer, at han ser frem til den nye, store chance:
“Jeg er utroligt glad for at være blevet udvalgt til Reiter Young Stars talent program, det er en fantastisk mulighed for min fremtidige motorsport karriere. Jeg er 100 % dedikeret til at gøre, hvad det kræver for at vinde mesterskabet i denne sæson. Jeg ser frem til at arbejde sammen med Reiter Engineering, et meget professionelt og veletableret team. Reiter Young Stars giver en perfekt mulighed for at udvikle mig som racerkører, og bevise mit værd op mod et meget konkurrencedygtigt felt af andre unge talenter. Jeg glæder mig til at få 2016 sæsonen startet!”

Skriv en kommentar