Kartshop-header

Træd på speederen i disse tre spil

19. januar 2018
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Fart har altid været genstand for masser af fascination inden for motorsport. Det udløser spænding, adrenalin og ofte også nogle massive præmier, når det går godt! Vi har fundet tre spil, der tilbyder alle tre ting til dig.

 

Adrenalinfyldte spilleautomater

Løven er det mest dovne dyr på savannen og kan drive den af i mere end 20 timer i døgnet! LeoVegas er dog langt fra doven og byder på masser af spil med fart over feltet og hurtige gevinster.  Selvom du sidder bag en mobilskærm eller computerskærm, kan du sagtens få pulsen op og neglebidende underholdning. Det er lige netop det, der er tanken bag LeoVegas’ adrenalinfyldte spilleautomater, som centrerer sig omkring monstre i racerbiler i ”Monster Wheels”, outsiders i hurtige biler i ”Drive: Multiplier Mayhem” og gamle mænd på motorcykler i ”Easy Slider”.

 

Spil gratis og vind monstrøse gevinster

LeoVegas tilbyder nye spillere 50 kr. kvit og frit uden indbetaling, så du skal sådan set blot trykke speederen i bund og udvælge dit næste race-spil. Den femhjulede spilleautomat Monster Wheels byder – som navnet indikerer – på monstre i forskellige afskygninger, såsom en kvindelig rød (fart)djævel, en vampyr, en mumie og Frankensteins monster. Høje flammer og hjulspor pryder baggrunden af spillet, som du kan vinde monstrøse gode gevinster på. Er du ekstra til fart, kan du teste spilsystemet Martingale – men gør det for casinoets penge først. For at vende tilbage til emnet, så er det spilgiganten Microgaming, der står bag og desuden har udviklet spilleautomater som Game of Thrones og Phantom of the Opera. Mange af de samme spil kan du derfor også prøve med din Mr Green bonus, hvis du vælger det i stedet for.

 

Udlev din indre fartdjævel

Du kan også sparke til dæk i ”Drive: Multiplier Mayhem”, som byder på natteræs i metropolen. Spillet byder på en flot baggrund, som minder om et New York henslængt i mørke akkompagneret af en fed lydside. I venstre hjørne står en af de hurtige biler klar til afgang. Er du til fart og gaderæs om natten, hvor ingen dømmer dig, er dette spillet for dig. Her kan du udleve din indre fartdjævel og ræse mod gevinsterne. Rammer du oven i købet Multiplier Wilds eller scatters, kan du forvente free spins.

 

Fra Easy Rider til Easy Slider

Du kender måske til kultspillefilmen Easy Rider fra 1969, som portrætterer to venner, som efter en narkohandel kører på motorcyklen Captain America til Mardi Gras i New Orleans. Vi anbefaler dig ikke at lave samme stunt. I stedet kan du vende blikket mod spilleautomaten ”Easy Slider”, som byder på bikere, hjelme og hurtige solbriller, imens rockmusikken spiller i baggrunden. Spillet byder på en vild Wild-funktion samt multiplikatorer, som øger din gevinst yderligere.

 

 

 

 

Skriv en kommentar