Kevin Magnussen og Romain Grosjean sikrede i dag Haas 5 vigtige point ved Monacos formel 1 grandprix 2017

Trods punktering: Vildt point til Kevin i Monaco

28. maj 2017
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Lad os starte med det vigtigste: Kevin Magnussen og Romain Grosjean sikrede i dag Haas 5 vigtige point hjem til VM-stillingen.

Det var første gang begge Haas-racere kom i point. Det holdt ellers hårdt. Godt halvvejs i løbet kørte Kevin Magnussen i pit for at forsvare sin 8.-9. plads mod den evige rival Kvyat – en mission der i første omgang lykkedes.

Men kun et par omgange kørt på friske hjul punkterede Kevin Magnussen dog for andet grandprix i træk. Noget, der i første omgang så ud til at koste ellers sikre VM-point.

‘Heldigvis’ ville Fru Furtuna det dog anderledes for den danske Formel 1-stjerne. Fra en 13. plads kunne Kevin Magnussen nemlig først se Stoffel Vandoorne køre i barrieren, og dernæst kørte Sergio Perez Daniil Kvyat af banen.

Efter det var 10. pladsen en realitet og 1 vigtigt VM-point til følge. Da Romain Grosjean samtidig kørte 8. pladsen hjem og 4 yderligere point, gik Gunther Steiners drøm endelig i opfyldelse, da begge kørerne fik point med hjem til teamet.

Placeringen som nummer 10 blev i første omgang grundlagt af en fantomstart. Kevin Magnussen rundende således både Daniil Kvyatt og Nico Hulkenberg inden for få sekunder.

Helt fremme i feltet var Ferrari aldeles suveræne, og på strategi eller hjælp fra teamet lykkedes det Sebastian Vettel at komme foran Kimi Raikkonen under pitstop. Tyskeren lægger med sejren ekstra afstand til Lewis Hamilton, der trods en startplacering som nummer 12 kørte sig til en flot 7. plads.

Resultat Monacos grandprix 2017

Skriv en kommentar