Kartshop-header
Kevin Magnussen Ungarns Formel 1-grandprix 2016

Kevin offer for uheld ved kval til Ungarns Formel 1-grandprix

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Kvalifikationen til Ungarns Formel 1-grandprix er netop overstået. Og det blev en våd en af slagsen. Og en af den slags der er lige til glemmebogen for Kevin Magnussen og Renault.

Før kvalifikationen stod det ned i stænger, hvilket førte til forsinkelse. Da kvalen endelig kom i gang 20 minutter forsinket fik få teams bilen rundt, før det igen stod ned i stænger, og det førte til rødt flag.

Læs også: Se Ungarns Formel 1-grandprix i morgen

Da kvalifikationen kom i gang igen fik kun en håndfuld kørere – herunder ikke Kevin Magnussen – sat en ny tid. Saubers Marcus Eriksson kørte nemlig galt, og det førte til endnu et rødt flag. Og dermed endnu en forsinkelse af Q1. Den svenske kørere udgik af kvalifikationen med sit uheld, der dog ikke være værre end, at han kunne forlade bilen gående.

På det tidspunkt have Kevin Magnussen blot sat en tid, som rakte til en 16. plads. Næste offer for regnvejret blev Williams’ Massa, der ligesom Eriksson måtte smage barrieren efter et møde med curben. Igen kom der røde flag frem. Ærgerligt for Kevin Magnussen der var godt på vej til at sætte en rigtig hurtig tid. Igen fik han ikke sat en tid, men blev skubbet tilbage til en 17. plads tords de lovende takter.

Q1 kom igang igen, men kun for en meget kort bemærkning, for Haryanto blev næste offer for de våde forhold, og dermed fik Kevin Magnussen aldrig sat en konkurrencedygtig tid.

Må siges at være hamrende ærgerligt for Renault, som heller ikke fik Palmer med videre, da briten heller ikke fik sat en optimal omgang. Kevin Magnussen starter i morgen som nummer 18 og Palmer som nummer 16.

Man kan nok også diskutere om dækvalget (Kevin kørte som den eneste på regnvejrsdæk, alle andre på intermediate) kom til at spille den afgørende betydning, idet Kevin måtte en tur i pit under sit sidste forsøg.

Opdateres……

Skriv en kommentar