Kevin Rossel racerkører

Vil du eje en topracer fra Danish Supertourisme Turbo?

14. oktober 2015
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Jens Ole Mathiesen er ikke bilsælger for ingenting. I hverdagen er det lastbiler, han omsætter, men den succesrige teamchef har nu også slået sig ned som brugtvognsforhandler i dansk motorsport.

JM Racing har sat de to supertourisme-racere til salg, og han står unægtelig med en god vare.

I den netop afsluttede sæson sad den individuelle mester Michael Outzen i den ene superracer. Kevin Rossel, der flere gange viste sig som den hurtigste i feltet, sad i den anden, og sammen kørte de to – med et velfungerende hold omkring sig – teammesterskabet hjem til JM Racing.

Jens Ole Mathiesen har dog ikke sat bilerne til salg, fordi JM Racing nu trækker sig ud af Danish Supertourisme Turbo.

“De er til salg, fordi vi gerne vil stå så frit som muligt, men vi er da indstillet på at købe to nye supertoirusme-racere”, udtaler Jens Ole Mathiesen.

Alt tyder altså på, at et mesterligt team vil forsøge at gentage en supersucces i 2016-sæsonen.

“Jeg kan ikke se JM Racing i andre klasser end i supertourisme-feltet”, siger teamchefen.

Endnu er det ikke afgjort, om 2015-mesteren Michael Outzen fortsætter, men meget tyder på det. Hverken teamet eller Danish Supertourisme Turbo kan undvære den hurtige fynbo.

Derimod kommer det næppe til en forlængelse med den anden kører, Kevin Rossel. Han er måske køber til den ene af de to biler til salg, han har vist sig så hurtig i, når han nu forsøger at komme ind i et nyt team.

På billedet ses Kevin Rossel i den ene racer.

Skriv en kommentar