Kartshop-header
Kevin Magnussens Renault får mere power

Efter vild ulykke: Kevin Magnussen klar til Monza

28. august 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Hvem siger, at Formel 1 er kedeligt?

Selv om sporten somme tider kan virke urimelig besværlig at forstå på grund af de uendelig benspænd, FIA hiver op af hatten i form af ny regler, er den lige så dragende, når den er allermest dramatisk.

Læs også: Kevin Magnussen i vild ulykke

Det sørgede ikke mindst den fantastiske bane Spa for, da det belgiske Formel 1-grandprix tidligere i dag blev vundet af Nico Rosberg.

Det er ikke for ingenting, at banen regnes for en af de tre mest spektakulære på årets Formel 1-kalender. Det skyldes ikke mindst svinget Eau Rouge, hvor kørerne med 300 km/t drøner igennem retningsskiftet.

I dag var det famøse sving lige ved at koste alvorligt dyrt for Kevin Magnussen, der totalt mistede herredømmet over sin bil, da han kørte for langt ind over curben. Det lignede en klokkeklar kørerfejl fra danskeren, der mistede herredømmet over sin Renault-racer, før den smadrede ind i autoværnet.

Vi har af rettighedsmæssige årsager ikke billeder, vi kan vise på Racemag, men der florerer også rigeligt at både filmklip og fotos af uheldet.

Heldigvis kunne danskeren selv kravle ud af sin totaltsmadrede Renault. Man kunne tydeligt se, at Kevin Magnussen ikke var kommet alvorligt til skade, men han humpede derfra og virkede lettere rystet. Ikke overraskede!

Nu melder Kevin Magnussen ud på sin Twitter-konto, at han er ok. Vi lader billedet og teksten tale for sig selv. Vi glæder os allerede til at se danskeren i ilden igen næste uge. Som Kevin kørte de første 7 omgange og under kvalifikationen ser det ud til, at han har fået mere fart i bilen.

Men lad os nu se!

Skriv en kommentar