Kartshop-header
Michael Christensen ærgerlig over 6. plads i sæsondebut

WEC 2016: Michael Christensen ærgerlig over sæsondebut

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Det lå længe til en mulig podieplacering, da Michael Christensen og Richard Lietz i weekenden kørte sæsonpræmiere i FIA WEC 2016 verdensmesterskabsserien, på Formel 1-bane Silverstone i England. Danskeren kæmpede mod slutningen af sit første stint, om føringen i GTE Pro feltet, men en teknisk defekt tvang parrets Porsche 911 RSR i pit for nødvendig reparation.

”Det var super ærgerligt at begynde den nye sæson på den måde, især oven på kvalifikationen, hvor vi virkelig havde vist en rigtig god fart i bilen,” lød det efterfølgende fra en naturligvis skuffet Michael Christensen.

Richard Lietz, Patrick Dempsey ( Team Principal Dempsey Racing) Michael Christensen (l-r)

Richard Lietz, Patrick Dempsey ( Team Principal Dempsey Racing) Michael Christensen (l-r)

Danskerens makker Richard Lietz startede toer i seks-timers løbet, og den regerende verdensmester kunne efter den første time give bilen videre på samme position.

”Med Richard (Lietz, red.) i bilen kom vi rigtig godt fra start, og jeg kunne holde andenpladsen igennem mit første stint. Der var tryk på bagfra, men bilen kørte virkelig godt frem til slutningen af min første time i bilen,” forklarede Michael videre.

Kort tid før teamets andet pitstop var planlagt, måtte danskeren søge ufrivilligt i pit som følge af en teknisk defekt på bilen, og dermed forsvandt ethvert håb om sejr.

”Vi ved på nuværende tidspunkt ikke præcist, hvad der var årsag til problemet. Det skal teamets ingeniører havde tid til at analyse, for med sikkerhed at kunne identificere kilden til vores uheld,” uddybede Michael Christensen efter løbet.

”Det var selvfølgelig slet ikke det resultat, vi håbede på, men teamet kæmpede hårdt for at reparere bilen og selv om vi tabte mange omgange i garagen, kunne vi køre i mål og scorer point, der kan vise sig værdifulde over sæsonen,” sluttede danskeren om WEC 2016 sæsonløbet.

Skriv en kommentar